Gevelletters Griseo

Gevelletters uit aluminium

In opdracht van De Goede Woning hebben wij het ontwerp van architectenbureau Heida Matsumoto in Rotterdam tot leven gebracht.

Ontdek de indrukwekkende gevelbelettering die wij hebben gecreëerd: Griseo

Locatie

Zoetermeer

Opdrachtgever

De Goede Woning

Technieken

Engineering, lasersnijden, stiftlassen, poedercoaten, montage

Griseo

De tekst Griseo is vervaardigd door middel van lasersnijden uit 3 mm dik aluminium. Om het op zijn plaats te houden, zijn M5x15 lasstiften gebruikt. Deze lasstiften zijn draadeinden die met een speciale stiftlasmachine op het aluminium zijn bevestigd. Vervolgens zijn de letters voorzien van een poedercoating in RAL7023 met een glansgraad van 70%, ook wel bekend als betongrijs.

Schaduweffect

Om een subtiel schaduweffect te creëren, zijn de letters gemonteerd met behulp van een koppelbus met een 50 mm draadeind. Dit zorgt ervoor dat de letters iets van de wand af komen te staan. Op locatie is de montage soepel verlopen en exact volgens de tekening. Dit is mogelijk gemaakt door eerst een boormal te gebruiken om alle gaten te markeren en te boren.

We zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan de realisatie van dit prachtige project voor De Goede Woning.

Inspiratie?

Of het nu gaat om bedrijfslogo’s, bewegwijzering of andere vormen van belettering, wij streven ernaar om unieke en opvallende ontwerpen te creëren. Onze materialen en technieken zijn van de hoogste kwaliteit, zodat uw belettering duurzaam en langdurig mooi blijft. Kijk voor meer inspiratie naar onze projecten met belettering of lees ons artikel Gevelbelettering: Dé manier om op te vallen.

Heeft u interesse? Vraag dan meteen een offerte aan.

Vragen over belettering?

Tom staat u graag te woord!