Speciale aanvragen

Speciale aanvragen

Sommige aanvragen zijn speciaal, niet alledaags of een tikkeltje anders dan de standaard. Wij draaien daar onze handen niet voor om. Vaak zijn het kleine projecten die we geen groot podium op de website kunnen geven, maar die wel een podium verdienen! Hieronder een aantal van deze mooie projecten.

Locatie

Diverse locaties

Opdrachtgever

Diverse opdrachtgevers

Lessenaar hydrauliek

Deze maritieme lessenaar is vervaardigd uit RVS met een poedercoating. In de lessenaar kunnen hydraulische componenten worden geplaatst. Het bedieningspaneel(niet op foto) wordt afgesloten door een rubber afgedichte klep met gasveer. Lens heeft deze lessenaar gemaakt in een kleine serie

Woordzoeker Breda

Atelier LEK heeft in opdracht van de gemeente Breda het lichtkunstwerk ontworpen. Hierbij is een container verbouwd tot kiosk en verticaal neergezet. De container is voorzien van een letterbak aan de buitenkant die door middel van gestuurde verlichting woorden en zinnen laat zien.

Lens heeft de letterbak ontworpen, geproduceerd en op locatie gemonteerd. De letterbak bestaat uit corten stalen platen met diffuse kunststof platen achter de letters. Achter de letters is per regel een aluminium lichtbak gemaakt voorzien van LED.

Door het verlichten van verschillende letters is dit ’s avonds een enorme woordzoeker.

Forbo snijgereedshap

Voor het snijden van een naad tussen twee banen linoleum heeft Forbo een stukje gereedschap ontwikkeld. Het product bestaat uit diverse metalen delen welke door Lens zijn gefabriceerd. Tevens verzorgdeLens de volledige montage van de producten in series van 100 stuks.

Wegwijzer Hoek van Holland

Voor het havenbedrijf Rotterdam is op basis van een schets een RVS wegwijzer ontworpen voor de boulevard van Hoek van Holland. De wegwijzer is uitgevoerd in RVS dat is geglaspareld voor een mat uiterlijk. De letters zijn uitgesneden en daarachter is een RVS gepoedercoate plaat aangebracht.

Aanrijdbeveiliging

Door gangen in bijvoorbeeld een ziekhuis wordt met diverse transportmiddelen gereden. Om te voorkomende dat deze transportmiddelen de muren beschadigen zijn er aanrijdbeveiligingen langs de wanden aangebracht, een soort vangrails.

Lens heeft diverse varianten geproduceerd en gemonteerd. Alles is mogelijk. Wand- of vloermontage, RVS of gepoedercoat, hoog, laag of klantspecifiek.

Trainingsunit Mechanische ventilatie

De opdracht bestond uit het ontwerpen en produceren van een verrijdbare zuil waar demonstratiemodellen van mechanische ventilatiesystemen op kunnen worden gemonteerd.

De wagen is verrijdbaar en inwendig voorzien van elektrische aansluitingen. De panelen op de buitenzijde zijn te vervangen, afhankelijk van de verschillende trainingen.

Wilt u meer weten?

Jeroen staat u graag te woord!