Metaalbewerking Rotterdam

Lens heeft al ruim 80 jaar ervaring met metaalbewerking in Rotterdam. Bij ons in Rotterdam gebeurt alles onder één dak: van ontwerp tot aan de afwerking. Wij gaan graag aan de slag met jouw maatwerk project. Of het nu gaat om serieproducten, enkelstuks of een prototype: je bent van A tot Z verzekerd van een constante kwaliteit. Lees alles over onze metaalbewerking in Rotterdam.
Neem contact op

Metaalbewerking bedrijf in Rotterdam

Sinds 1940 is Lens hét metaalbewerkingsbedrijf in Rotterdam. Wij zijn uw betrouwbare partner voor hoogwaardig plaatwerk. Met materialen als RVS, aluminium en staal en onze uitgebreide expertise in diverse metaalbewerkingstechnieken kunnen we nagenoeg alles maken.

We bedienen verschillende sectoren, waaronder bouw en utiliteit, buitenruimte, industrie, interieur en verlichting. Ons team staat klaar om uw projecten tot een succes te maken met innovatieve oplossingen en hoogwaardige producten.

Meer over metaalbewerking

Professioneel advies

Bij ons metaalbewerkingsbedrijf in Rotterdam is het afstemmen van de productie op het ontwerp en andersom van grote waarde. Met ons team van engineers helpen wij klanten bij het maken van de juiste ontwerpkeuzes voor een efficiënte en daarmee goedkopere productie. Wij helpen met keuzes in het ontwerpproces op basis van onze (nieuwste) productietechnieken om de maakbaarheid te verhogen. Onze specialisten in ons metaalbewerkingsbedrijf in Rotterdam staan te popelen om met jouw project aan de slag te gaan.

Plaatwerk

Ook voor plaatwerk in Rotterdam ben je bij Lens aan het juiste adres. Met ons machinepark maken wij maatwerk in plaatwerk zowel in enkelstuks als kleine series. Met behulp van moderne machines maken onze vakmensen producten van een werktekening, een 3D bestand of zelfs vanaf een schets. Door de gehele productie in huis te organiseren in ons metaalbewerkingsbedrijf in Rotterdam hebben wij invloed op maakbaarheid, betrouwbaarheid en snelheid van de productie. Voor plaatwerk maken wij gebruik van onder andere de volgende productietechnieken: lasersnijden, tappen, knippen, draaien, zagen, kanten, ponsen, zetten, boren, lassen, frezen en solderen. Op zoek naar dé partij voor plaatwerk in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op.

Van lasersnijden tot lassen

Wij maken het eindproduct: van lasersnijden tot aan lassen tot aan de oppervlaktebehandeling. Na het ontwerpproces produceren wij de metaalproducten en voorzien deze direct van de juiste afwerking. In zowel staal, aluminium als in RVS maken wij complete producten. Met bewerkingen zoals lasersnijden, kanten en lassen maken wij vakkundig plaatwerk dat direct gereed is om afgewerkt te worden met een poedercoating in onze eigen poederspuiterij in Rotterdam.

Poedercoaten

Jouw product laten poedercoaten in Rotterdam? Ook dat is geen probleem. Poedercoaten is het elektrostatisch opbrengen van kleine poederdeeltjes in de juiste kleur. Een goede ondergrond is hierbij van groot belang. Door onze eigen metaalproductie en eigen spuiterij zijn wij als geen ander in staat om de afwerking af te stemmen op het gebruik. Door een juiste nabewerking op het metaal, een juiste voorbehandeling voor het spuiten en een juiste afwerking met onze poedercoating zijn de producten mooi en beschermd afgewerkt.

Ons metaalbewerkings-bedrijf in Rotterdam

Plompertstraat 24
3087 BD Rotterdam
Metaalbewerking in Zuid-Holland

Tel: 010 283 9900
E-mail: info@lensbv.nl

Meer weten over metaalbewerking?

Tom staat u graag te woord!