Belettering

Belettering

Gevelbelettering is een efficiënte manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij bezoekers en voorbijgangers.

Wij helpen u graag om uw boodschap of logo in beeld te brengen.

Het gebruik van staal en cortenstaal geeft een tijdloze en hippe uitstraling. Onze gevelbelettering is zeer onderhoudsvriendelijk en deze kunnen wij ook voorzien van een mooie coating.

Locatie

Diverse locaties

Opdrachtgever

Diverse opdrachtgevers

Technieken

Corten stalen signing

Voor Grand Cafe “ De Stal” in Leiden hebben we corten stalen letters en een logo gesneden. De letters zijn voorzien van draadstiften die met behulp van een mal op de gevel zijn aangebracht. Zo staan de letters mooi in lijn en kunnen we het logo exact plaatsen.

Ook binnen in het cafe hebben we signing aangebracht. Deze hebben we eerst buiten hebben laten roesten voor een mooi resultaat.

Meer weten over dit project: Bekijk hier alle foto’s.

Hekwerk en stripletters

In de tarwewijk in Rotterdam-Zuid is een nieuwe gymzaal gebouwd. Opvallend is de rijke detaillering van het gebouw met een sierlijke belettering. Lens heeft toegangshekken en stripletters geproduceerd en geplaatst.

In de hekwerken bij de deuren en voor de ramen zijn de lijnen van een sportzaal te herkennen.

Meer weten over dit project? Lees hier meer over Gymzaal Tarwewijk.

V2 gevel belettering

Een smalle zijstraat van de Witte de With in Rotterdam is verrijkt met een kunstwerk met de naam van het kunst centrum, V2.
Samen met een kunstenaar is de uitvoering en constructie van het kunstwerk ontworpen. Deze bestaat uit een draagconstructie waarop gepoedercoaten platen zijn aangebracht. De letters worden gevormd door V-vormige profielen van hoogglans gepolijst RVS. Zowel de productie als plaatsing is door LENS uitgevoerd.

Een aantal jaar na de oplevering zijn de rode platen overschilderd naar blauw. Niet vanwege de slijtage van de poedercoating maar het uitzicht van de bewoners.

Cortenstalen letters

De kunstenaar heeft met een dikke kwast een gedicht geschreven. Deze letters zijn ingescand en laser gesneden uit cortenstaal. Op de buitenzijde van het gebouw zijn de letters gemonteerd, aan de binnenzijde van het gebouw de platen waaruit de letters zijn gesneden.

Wat het project uitdagend maakt is dat iedere letter en positie uniek is. Met behulp van boormallen en slim ontwerp zijn de letters geproduceerd en geplaatst.

Wat kunnen wij nog meer?

Wij kunnen heel veel meer, en wel volledig opmaat!

– Metalen borden
– Bewegwijzeringsborden
– Logo in metaal
– Huisnummers, huisnummerbordjes en naambordjes
– Kantoornaambordjes
– Metalen en stalen letters en/of cijfers

Specifieke vraag? Bel of mail ons gerust!

Wilt u meer weten?

Jeroen staat u graag te woord!