Stalen interieur

STALEN INTERIEUR

Stalen elementen in een interieur zijn niet meer weg te denken.
Het geeft een robuuste en stoere uitstraling aan een interieur maar door vorm en kleur kan het ook chique zijn.

Scrol vooral verder voor een kleine greep van onze op maat gemaakte producten!

Locatie

Bij particulieren thuis

Opdrachtgever

Particulieren en diverse opdrachtgevers

Stalen elementen zijn hip

De afgelopen jaren hebben wij van Lens BV al vele interieurs mogen verfraaien met op maat gemaakte stalen artikelen.
U kunt hierbij denken aan op maat gemaakte stalen kasten, deuren, trappen, trapleuningen, keukenrek met verlichting, salontafel en nog zoveel meer.
Groot, klein, robuust of juist heel fragiel, gepoedercoat in een speciale kleur, blanke materialen of blauwstaal. Jullie ideeën, ons vakmanschap.

Bijzettafel

In samenwerking met Albin Goossen Interior Design hebben wij deze elegante stoere curve sidetable gemaakt. Ronde vloeiende vormen maar toch een strak lijnenspel is het signatuur van de jonge ontwerper Albin. Lens heeft de sidetable gemaakt en voorzien van een prachtige poedercoating.

Stalen deur

Stalen deuren zijn niet meer weg te denken uit een modern interieur. Volledig op maat kunnen wij dit maken en in de gewenste kleur poedercoaten.

Grepen voor badkamer

In opdracht van een particulier hebben wij mooie strakke badkamergrepen gemaakt en gespoten. Vind je het niets om de standaard grepen te hebben voor in de badkamer, of wil je afwijkende maten? Wij kunnen altijd met jullie meekijken!

Dressoirkast

Met een particulier hebben wij deze prachtige dressoirkast gemaakt met Italiaans natuursteen. Het frame is gemaakt van een fragiel 15x15mm koker met metalen legplank. Het mooie van het zelf ontwikkelen van meubelen is dat je ook bijpassende sidetabels kan maken of andere kasten. Het geeft zeker een unieke uitstraling aan het interieur.

Ladenkast

In samenwerking met Bravenboer Management hebben wij een prachtige ladekast ontwikkeld. Hij is mooi afgewerkt met een chique maar toch stoere poedercoating.

Stalen trap

Een stalen trap zie je steeds vaker terug in moderne huizen. Met Bravenboer Management hebben wij deze mooie stalen trap gemaakt. Het geeft een stoere boost aan je interieur en het is natuurlijk een prachtige binnenkomer!

Trapleuning

Een prachtige afwerking bij een stalentrap is natuurlijk een bijpassende stalen trapleuning in dezelfde kleur afwerkt als de trap. Het maakt het geheel echt af!

Wilt u meer weten?

Jeroen staat u graag te woord!