Stalen interieur

STAAL IN UW INTERIEUR

Staal in een interieur is tegenwoordig onmisbaar. Het geeft niet enkel een stoere en robuuste uitstraling, maar kan ook een vleugje elegantie toevoegen, afhankelijk van de vormen en kleuren die u kiest. Hieronder treft u een selectie van enkele van onze op maat gemaakte stalen producten. Ga gerust verder met scrollen voor inspiratie!

 

 

 

Locatie

Bij particulieren thuis

Opdrachtgever

Particulieren en diverse opdrachtgevers

Stalen elementen zijn hip

De afgelopen jaren hebben wij van Lens BV al vele interieurs mogen verfraaien met op maat gemaakte stalen artikelen. Staal in uw interieur is een prachtige keuze die zowel elegantie als duurzaamheid toevoegt. U kunt hierbij denken aan op maat gemaakte stalen kasten, deuren, trappen, trapleuningen, keukenrekken met verlichting, salontafels en nog zoveel meer. Groot, klein, robuust of juist heel fragiel, gepoedercoat in een speciale kleur, blanke materialen of blauwstaal. Jullie ideeën, ons vakmanschap, en de kracht van staal komen samen om uw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Bijzettafel

In samenwerking met Albin Goossen Interior Design hebben wij deze elegante stoere curve sidetable gemaakt. Ronde vloeiende vormen maar toch een strak lijnenspel is het signatuur van de jonge ontwerper Albin. Lens heeft de sidetable gemaakt en voorzien van een prachtige poedercoating.

Stalen deur

Stalen deuren zijn een veelzijdige toevoeging aan elk interieur en ze passen naadloos in diverse woonstijlen. Wij vervaardigen deze deuren op maat en bieden de optie om ze te poedercoaten in de kleur van uw keuze. Zo worden ze niet alleen een stijlvolle eyecatcher in uw huis, maar ook een perfecte aanvulling op de integratie van staal in uw interieur.

 

Grepen voor badkamer

In opdracht van een particulier hebben wij mooie strakke badkamergrepen gemaakt en gespoten. Vindt u het niet fijn om de standaard grepen te hebben voor in uw badkamer, of wilt u afwijkende maten? Wij kunnen altijd met u meekijken!

Dressoirkast

Met een particulier hebben wij deze prachtige dressoirkast gemaakt met Italiaans natuursteen. Het frame is gemaakt van een fragiel 15x15mm koker met metalen legplank. Het mooie van het zelf ontwikkelen van meubelen is dat u ook bijpassende sidetabels kunt maken of andere kasten. Het geeft zeker een unieke uitstraling aan uw interieur.

Ladenkast

In samenwerking met Bravenboer Management hebben wij een prachtige ladekast ontwikkeld. Hij is mooi afgewerkt met een chique maar toch stoere poedercoating.

Stalen trap

Staal in een interieur, met een stalen trap als pronkstuk, brengt een eigentijdse uitstraling. De strakke lijnen en duurzaamheid van staal passen naadloos bij moderne ontwerpen, en de mogelijkheid om het te combineren met andere materialen geeft uw ruimte een unieke uitstraling. Met Bravenboer Management hebben wij deze mooie stalen trap gemaakt. Het geeft een stoere boost aan een interieur en het is natuurlijk een prachtige binnenkomer!

Trapleuning

Een prachtige afwerking bij een stalen trap is natuurlijk een bijpassende stalen trapleuning in dezelfde kleur als de trap. Het maakt het geheel echt af!

Wilt u meer weten?

Jeroen staat u graag te woord!