Stijlvolle lichtontwerpen voor Van Noordenne

Stijlvolle lichtontwerpen voor Van Noordenne

Van Noordenne is een internationaal glasleverancier. Het bedrijf wilde een uitstraling die past bij hun professionaliteit en de internationale allure. Het nieuwe bedrijfsrestaurant van Van Noordenne moest het visitekaartje worden. Lens BV is samen met Lichtadvies 010 hiervoor aan de slag gegaan.

Locatie

Hardinxveld-Giessendam – Van Noordenne

Opdrachtgever

Lichtadvies 010

Technieken

Engineering, Zagen, Walsen, Lassen, vermessingen, polijsten en Poedercoaten

Armaturen in de stijl van vroeger

Met de lichtontwerper hebben we speciale armaturen ontworpen die aansluiten bij de wensen van Van Noordenne. Dit hebben we gedaan op basis van een lichtbron en visualisatie.  Bij de fabricage hebben we gebruikgemaakt van glazen buizen met vermessingde kappen. Inwendig is de lamp voorzien van ledverlichting. We hebben het armatuur vervolgens gefabriceerd, geassembleerd en gemonteerd.

Stijlvolle eyecatcher van formaat

De armaturen doen denken aan buislampen van vroeger. Meerdere lampen hangen op zeer subtiele wijze in een 4 meter hoog frame. Het frame is geplaatst op een chique, marmeren sokkel verwerk in de achterwand. We hebben gebruikgemaakt van gefacetteerd glas en hoogglans vermessingd stalen onderdelen voor de juiste uitstraling.

Misschien vindt u het interessant om enkele gerelateerde projecten te bekijken, zoals Stadhuis Rotterdamkroonluchters park paviljoen en bijzondere verlichting.

Wilt u meer weten?

Erik staat u graag te woord!