Metaal zagen

Metaal zagen is vaak de eerste stap binnen het productieproces voor het vervaardigen van een frame, deur of andere lichte constructies. Wij zagen voor u groot en klein materiaal voor een hoogwaardig eindproduct.

Metaal zagen als onderdeel van onze productie

Wij zijn makers van een compleet product en metaal zagen is onderdeel van ons productieproces. Veel metalen producten bestaan uit een combinatie tussen plaatwerk en licht constructiewerk. In ons machinepark hebben wij een Kaltenbach cirkelzaag machine met elektronische lineaal. Hiermee zagen we kokers, buizen en strippen op exact de gewenste maat in verstek of recht!

Staal, aluminium of RVS zagen

Staal, aluminium of RVS laten zagen? Bij Lens helpen we u graag verder. Wij realiseren al uw wensen op het gebied van metaalbewerking. Wij kunnen allerlei soorten metaal en plaatwerk zagen. Van hoeklijnen, RVS geslepen buizen of koperen strippen, het is allemaal mogelijk!

We besteden aandacht aan het kiezen van het juiste blad en het juiste toerental. Daarnaast wordt het gereedschap met koelvloeistof gekoeld om een hoge betrouwbaarheid te garanderen en zo min als mogelijk bramen te creëren. Vanzelfsprekend worden alle eventuele bramen die we hebben vakkundig verwijderd met onze slijpmachines.

 

 

Constant kwaliteitsniveau

We hebben jarenlange ervaring in metaalbewerking en onze machines werken uiterst nauwkeurig. U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit. Niet alleen voor het zagen van metaal, maar ook voor bijvoorbeeld poedercoaten, lassen en lasersnijden. Wij maken jouw maatwerk project van ontwerp tot afwerking. Zo ben je verzekerd van constante kwaliteit. Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail en geef gerust uw wensen door. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

LANGS KOMEN OF MEER LEZEN?

Wilt u een kijkje achter de schermen? Meldt u zich dan aan voor een fabrieksbezoek.

Meer lezen over metaal zagen? Hieronder een interessante blog:
Aluminium op maat maken

De mogelijkheden bespreken?

Neem gerust contact op!