Een unieke tafel met een stalen onderstel op maat

Met een stalen onderstel op maat creëren we een unieke tafel volledig naar uw wensen. Wij produceren enkel high-end frames. Lees er alles over in dit artikel.

4 juli 2023 - Lens B.V.

Statement piece voor elk interieur

Een tafel is vaak het middelpunt van uw ruimte. Of het nu in uw eetkamer, woonkamer of kantoor is, een uniek en opvallend tafelframe kan een echt statement piece zijn. Met een stalen onderstel  op maat creëert u een eyecatcher die past bij elk interieur.

Alle vormen, afmetingen en kleuren mogelijk

Het mooie van stalen tafelframes op maat is dat ze volledig aanpasbaar zijn. Of u nu een ronde, rechthoekige, vierkante of ovale tafel wilt, Lens BV kan het frame precies volgens uw specificaties maken. Bovendien kunt u de afmetingen bepalen, zodat de tafel perfect past in uw beschikbare ruimte. Qua kleuren en afwerkingen zijn er talloze mogelijkheden. Van industrieel zwart tot minimalistisch wit, er is altijd een stijl die bij uw interieur past.

Het proces achter het maken van een uniek tafelframe

Het creëren van een stalen onderstel op maat is een ambachtelijk proces dat vakmanschap vereist. Het begint met een ontwerpfase waarin u samenwerkt met een specialist om uw visie en ideeën te bespreken. Vervolgens worden de specificaties vertaald naar een gedetailleerd ontwerp. Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaat het fabricageproces van start. Er wordt gebruikgemaakt van hoogwaardig staal dat zorgvuldig wordt bewerkt om de gewenste vorm te krijgen. De stalen tafelpoten worden op maat gesneden en vervolgens zorgvuldig gelast en afgewerkt. Ten slotte wordt het frame behandeld om het te beschermen tegen roest en krassen, en om de gewenste kleur en textuur te verkrijgen.

High-end stalen onderstel op maat laten maken?

Als u op zoek bent naar een high-end stalen onderstel op maat voor uw tafel, is het belangrijk om samen te werken met een betrouwbare fabrikant die ervaring heeft met het werken met staal. Door te kiezen voor een professioneel bedrijf kunt u rekenen op vakmanschap, duurzaamheid en een uniek resultaat. Het laten maken van een stalen tafelframe op maat is een investering in een meubelstuk dat jarenlang meegaat en dat een blijvende indruk zal maken op iedereen die uw interieur betreedt.

Of u nu op zoek bent naar een statement piece, een tafel die perfect past in een specifieke ruimte of gewoonweg een uniek meubelstuk wilt, stalen onderstellen op maat bieden eindeloze mogelijkheden. Met hun aanpasbaarheid in vorm, afmetingen en kleuren, en het ambachtelijke proces dat eraan voorafgaat, kunt u er zeker van zijn dat uw stalen tafelframe op maat een ware blikvanger zal zijn in uw interieur en dat al vanaf € 450,00 exclusief BTW.

Waar wacht u nog op? Neem contact met ons op  en creëer uw droomtafel!

Op zoek naar meer inspiratie? Kijk naar project: stalen interieur

WILT U MEER WETEN?

Tom staat u graag te woord