Gevelbelettering Het Energiehuis

Gevelletters uit RVS

In opdracht van Kinkorn hebben wij prachtige RVS gevelbelettering verzorgd voor het Energiehuis in Oude-Tonge. De afwerking van de letters is richtingloos geborsteld, wat een strakke en moderne uitstraling geeft.

De buitenzijde van het gebouw is voorzien van een hout, waarop wij de RVS letters zorgvuldig hebben gemonteerd. Deze combinatie van materialen zorgt voor een eigentijdse en aantrekkelijke uitstraling, waarbij het natuurlijke karakter van het hout perfect samengaat met de industriële look van het geborstelde RVS.

Locatie

Oude-Tonge

Opdrachtgever

Kinkorn

Technieken

lasersnijden, schuren, stiftlassen en montage op locatie.

Gevelbelettering

Voor dit project hebben we de letters van Deltawind en Energiehuis vervaardigd. Deze letters zijn met precisie ontworpen en gemaakt van hoogwaardig RVS, wat zorgt voor een moderne en duurzame uitstraling. Daarnaast hebben we een stijlvol naambord geleverd, waarbij het cijfer twee met grote nauwkeurigheid uit het bord is gesneden met een lasersnijder. Dit geeft een strak en professioneel resultaat. Deltawind is vervolgens gepoedercoat met een speciale spuitmal die door Kinkorn is aangeleverd. Dit proces garandeert niet alleen een visueel aantrekkelijk resultaat, maar ook een langdurige bescherming tegen de elementen, waardoor de belettering zijn mooie uitstraling behoudt.

Schaduweffect op hout

Door de letters iets van de wand te plaatsen, ontstaat er een schaduweffect. Dit schaduweffect op hout geeft een stoere, maar ook speelse uitstraling. Het spel van licht en schaduw zorgt voor extra diepte en dynamiek, waardoor de belettering niet alleen beter opvalt, maar ook een visueel interessante toevoeging vormt aan de gevel. Dit effect kan variëren afhankelijk van de lichtinval gedurende de dag, waardoor de uitstraling van de belettering constant verandert en leeft. Het gebruik van hout als achtergrondmateriaal versterkt het natuurlijke en robuuste karakter van de letters, wat perfect past bij een eigentijdse en duurzame uitstraling.

INSPIRATIE?

Of het nu gaat om bedrijfslogo’s, bewegwijzering of andere vormen van belettering, wij streven ernaar om unieke en opvallende ontwerpen te creëren. Onze materialen en technieken zijn van de hoogste kwaliteit, zodat uw belettering duurzaam en langdurig mooi blijft. Kijk voor meer inspiratie naar onze project Gevelletters Griseo of lees ons artikel ‘Gevelbelettering: Dé manier om op te vallen‘.

Heeft u interesse? Vraag dan meteen een offerte aan.

Wilt u meer weten?

Erik staat u graag te woord!