Staal op maat: Mogelijkheden in de binnenhuis
architectuur

Wij zijn gespecialiseerd in staal op maat en kunnen nagenoeg alles maken. Van trappen tot deuren en meubels. In dit artikel gaan we in op de vele mogelijkheden.

11 juli 2023 - Lens B.V.

Helemaal van deze tijd

In de wereld van interieurontwerp en architectuur is staal op maat een trend en verwacht wordt dat deze nog wel even doorzet. Staal staat bekend om zijn duurzaamheid, veelzijdigheid en industriële uitstraling, waardoor het een populaire keuze is voor veel mensen die op zoek zijn naar een uniek en eigentijds ontwerp. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stalen meubels

Stalen meubels zijn een geweldige manier om een industrieel tintje aan uw interieur te geven. Maar dankzij de veelzijdigheid past het perfect in verschillende woonstijlen. Of u nu een stoer, modern, retro of klassiek interieur heeft. We kunnen allerlei stalen meubels voor u vervaardigen, die helemaal bij uw wensen aansluiten. Van strakke stalen eettafels tot stijlvolle salontafels en minimalistische boekenplanken. Staal op maat gemaakt volgens uw specifieke wensen biedt de mogelijkheid om unieke en functionele meubelstukken te creëren die perfect passen bij uw interieur. Alle stalen meubels kunnen worden voorzien van een prachtige poedercoating, er zijn wel honderden verschillende tinten waardoor er altijd een passende kleur voor uw interieur is.

Stalen deuren

Stalen deuren zijn een opvallend kenmerk in moderne woningen en kantoren. Ze voegen niet alleen een industrieel tintje toe, maar laten ook veel natuurlijk licht door, waardoor ruimtes een open en luchtig gevoel krijgen. Met staal op maat kunt u de perfecte stalen deuren laten maken die naadloos aansluiten bij uw interieur en de gewenste esthetiek creëren.

Stalen trappen

Stalen trappen zijn een geweldige manier om uw interieur een eigentijds en architectonisch karakter te geven. Of u nu op zoek bent naar een zwevende trap, een spiraalvormige trap of een rechte trap, staal op maat biedt u de mogelijkheid om een uniek ontwerp te realiseren dat perfect past bij uw ruimte en stijlvoorkeuren. Stalen trappen op maat kunnen worden gecombineerd met andere materialen, zoals hout, glas of beton.

Onuitputtelijk aanbod maatwerk

De mogelijkheden van staal op maat zijn werkelijk onuitputtelijk. Van kleinere projecten zoals stalen rekken en kasten tot grotere projecten zoals gevelbekleding en constructies, staal is toepasbaar op bijna alle plekken. De vele opties bieden u de vrijheid om uw creativiteit de vrije loop te laten en een uniek ontwerp te realiseren dat volledig aan uw wensen voldoet. Uiteraard kunnen wij u hierin perfect adviseren.

Gerealiseerd volgens uw wensen

Bij het laten maken van staal op maat is het belangrijk om samen te werken met een ervaren en professioneel bedrijf dat uw visie begrijpt. Met jarenlange ervaring en expertise kunnen wij uw ideeën omzetten in werkelijkheid. We werken nauw met u samen om uw wensen te begrijpen en te vertalen naar een uniek staalproduct dat perfect past bij uw behoeften en smaak.

Lens is hét bedrijf voor staal op maat

Of u nu op zoek bent naar stalen meubels, deuren, trappen of andere vormen van staal op maat, Lens is het bedrijf dat u nodig heeft. Met onze vakmanschap en toewijding leveren wij hoogwaardige producten die aan uw verwachtingen voldoen. Wij bieden maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op uw wensen en zorgen voor een perfecte integratie in uw interieur. Aarzel niet om de mogelijkheden van staal op maat te verkennen en uw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Op zoek naar meer inspiratie? Kijk naar project: stalen interieur

WILT U MEER WETEN?

Tom staat u graag te woord