Kerstactie

In de feestelijke geest van Kerstmis hebben we dit jaar besloten om een beetje magie te verspreiden. In plaats van de gebruikelijke kerstcadeaus, hebben we met een flinke dosis enthousiasme en warmte onze steun gegeven aan zes fantastische goede doelen. We wilden onze kerstboom eens opschudden en iets speciaals doen!

22 december 2023 - Lens B.V.

Onze Gekozen Goede Doelen

Artsen zonder Grenzen
We hebben een internationale dosis liefde gestuurd door bij te dragen aan medische zorg waar het het hardst nodig is. Een beetje hulp kan een groot verschil maken

Alzheimer Nederland
Samen laten we de lichtjes schijnen op onderzoek en hulp voor degenen die te maken hebben met Alzheimer. Laten we herinneringen koesteren.

Dirk Kuyt Foundation
We hebben een sprongetje gemaakt voor sport en beweging voor mensen met een beperking. Een kleine stap voor ons, een grote sprong voor inclusiviteit.

Stichting Jarige Job
We hebben gezorgd dat verjaardagen in financieel zware gezinnen extra feestelijk zijn met verrassingsboxen. Verjaardagswensen in overvloed.

KWF Kankerbestrijding
We hebben onze steun uitgesproken voor de strijd tegen kanker door middel van onderzoek, preventie en ondersteuning. Samen kunnen we krachtige stappen zetten.

Stichting Voedselbank voor Dieren 010
We hebben de honger van dieren in nood gestild door voedselhulp te verstrekken. Ook pluizige vrienden verdienen een feestmaal.

Onze Medewerkers, Onze helden

Een staande ovatie voor onze geweldige medewerkers. Hun kerstbijdrage heeft een positieve stroom teweeggebracht. Hun vrijgevigheid en betrokkenheid bij deze goede doelen laten zien dat kerstmis draait om samen zijn en iets extra’s doen voor anderen.

De kracht van delen en geven is de ware betekenis van de feestdagen.

Te midden van het feestgedruis en gezelligheid, delen wij onze kerstgroet met u. Mogen deze feestdagen gevuld zijn met lachbuien, warmte en betekenisvolle momenten met vrienden en familie. En laten we samen toasten op een 2024 vol avontuur, gezondheid, geluk en nieuwe kansen! Cheers!

De afbeelding is het geschenk die wij hebben gegeven aan onze relaties in 2023.

Nog vragen?

Tom staat u graag te woord