5 tips om een industriële winkelinrichting te creëren

Eigentijdse industriële winkelinrichting, waarbij we bijzondere aandacht besteden aan de voordelen van metaal. Hier zijn vijf tips om uw winkel te transformeren met een unieke industriële uitstraling.

21 december 2023 - Lens B.V.

1. Authentieke metalen materialen gebruiken

Bij het creëren van een industriële sfeer zijn authentieke metalen materialen onmisbaar. Uw assortiment biedt een scala aan mogelijkheden, van ruwstaal tot verfijnd aluminium. Deze metalen voegen niet alleen duurzaamheid toe, maar dragen ook bij aan de industriële esthetiek die uw winkel uniek maakt.

2. Industriële verlichting met opvallende armaturen

De juiste verlichting is essentieel voor het benadrukken van de industriële stijl. Kies voor opvallende armaturen die passen bij de ruwe, industriële sfeer. Hanglampen met metalen details of industriële kooilampen voegen niet alleen licht toe maar dienen ook als decoratieve elementen die de aandacht trekken.

3. Op maat gemaakt industrieel meubilair, vooral stalen kasten

Maak een statement met op maat gemaakt industrieel meubilair, waarbij uw specialiteit in stalen kasten het verschil maakt. Of het nu gaat om winkelrekken, displaykasten of opbergoplossingen, uw op maat gemaakte stalen kasten bieden niet alleen functionaliteit maar dragen ook bij aan de industriële esthetiek van uw winkel.

4. Mix van texturen, patronen en kleuren met poedercoatings

Voeg visuele interesse toe door een mix van texturen en patronen te gebruiken, waarbij poedercoatings een cruciale rol spelen. Experimenteer met diverse glansgraden en fijnstructuren om de perfecte industriële uitstraling te bereiken. Ontdek industriële kleurenpaletten, zoals stoere grijstinten en diepblauwe nuances, om uw winkel een eigentijdse en stijlvolle look te geven.

5. Flexibiliteit in presentatie met op maat gemaakt meubilair

Behoud flexibiliteit in de presentatie van uw producten door te kiezen voor op maat gemaakt meubilair. Bespreekbaar en aanpasbaar, onze op maat gemaakte stalen meubelstukken bieden de mogelijkheid om de indeling van uw winkel gemakkelijk aan te passen aan veranderende collecties en trends. Maak uw ruimte zo dynamisch als uw assortiment.

Met deze vijf tips bent u goed op weg naar een industriële winkelinrichting die niet alleen functioneel is maar ook een unieke uitstraling heeft. Ontdek de mogelijkheden van metaal en op maat gemaakt meubilair om uw winkel te transformeren tot een ware industriële parel.

Neem ook eens een kijkje bij onze project winkelinrichting van nike en ons specialisme over winkelinrichting.

Nog vragen?

Tom staat u graag te woord