De kunst van maatwerk: montage van metalen producten

Het is soms gewoon handig om iets te laten monteren; de reden kan variëren van gebrek aan tijd, twee linkerhanden, het niet leuk vinden en nog veel meer. Wij zijn geen montagebedrijf dat u zomaar kunt inhuren, maar wij monteren onze eigen op maat gemaakte producten met veel liefde bij onze klanten.

8 maart 2024 - Lens B.V.

Maatwerk van A tot Z

De basis van Lens is het creëren van unieke metalen producten die perfect aansluiten op de wensen van onze gewaardeerde klanten. In sommige gevallen ontvangen wij tekeningen van klanten, terwijl we in andere gevallen de tekeningen naar wens van de klant maken. Na goedkeuring gaat alles in productie. Als de klant wenst dat wij ook de montage op ons nemen, doen we dit met veel plezier. Wij kunnen maatwerk leveren van A tot Z indien gewenst.

Aan wat voor montage kunt u denken?

Alles wat wij maken en wat gemonteerd moet worden, kunnen we verzorgen. Hier zijn enkele voorbeelden van wat wij kunnen monteren:

Stalen deuren

Of het nu een taats- of schuifdeur is, wij kunnen deze degelijk monteren, nadat we prachtige stalen deuren hebben gemaakt.

Trappen en leuningen

Van strakke, eigentijdse ontwerpen tot meer traditionele stijlen, wij monteren trappen met bijpassende leuningen. Stijl en veiligheid gaan hier hand in hand, en dat nemen wij graag zorgvuldig van u over.

Logo en/of gevelbelettering

Als Lens een metalen logo en/of gevelbelettering heeft gemaakt, kunnen we deze monteren, al dan niet met verlichting. Wij zorgen er in elk geval voor dat de boodschap goed tot uiting komt.

Armaturen

Wij ontwerpen verlichting op maat die perfect aansluit bij de specifieke behoeften van onze klanten. Ook hier kunnen wij de zorg voor het monteren volledig uit handen nemen.

En nog veel meer…

Van elegante kasten tot functionele kamerschermen, van schopplaten tot stalen hellingbanen, van kunstwerken tot speciale aanvragen, van hekwerken tot roltraptreden, van winkelinrichting tot kroonluchters: onze montage-expertise strekt zich uit tot elk detail. Elk maatwerkstuk wordt met precisie geassembleerd, waardoor niet alleen de functionaliteit, maar ook de esthetische meerwaarde aan elke ruimte wordt toegevoegd.

Passie voor vakmanschap

Onze passie voor maatwerk komt tot uiting in elk project dat we aanpakken. Met een toegewijd team en geavanceerde technologische middelen zetten we ons in om metalen producten te monteren die niet alleen voldoen aan de verwachtingen, maar deze ook overtreffen. U kunt rekenen op vakmanschap, precisie en een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit bij de montage van uw unieke metalen creaties.

Nog vragen?

Tom staat u graag te woord